-
Jabolčni kisi
Domač jabolčni kis vsebuje vse kar je v sadežu, ki so ga poznali že v starem veku (Adam in Eva). Danes poznamo preko 2000 sort različnih lastnosti; zgodnja, poletna, zimska; kisla, sladka, rumena, rdeča; okrogla, podolgovata itd.
Vsebuje vitamine A, B, C, ki jih je 6 krat več v lupini kot v mesu. Poleg vitaminov je veliko mineralov, zlasti kalija, magnezija, železa, žvepla. Pomembna sestavina je pektin, ki v telesu deluje kot goba, ki vpija strupe. Sestavine kot so dekstroza, trsni sladkor, jabolčna kislina, mlečna in oksalna kislina, encimi, flavonoidi ter čreslovine to dragoceno živilo samo še obogatijo.
Redno uživanje dodaja telesu dovolj snovi za razstrupljanje in večanje odpornosti.-
Ašičev domači jabolčni kis, 1 L
€ 2,70
Dodaj v košarico -
Ašičev kis s čemažem v stekleni embalaži 0,5L
€ 3,20
Dodaj v košarico -
Ašičev kis s česnom v stekleni embalaži 0,5 L
€ 3,40
Dodaj v košarico -
Ašičev kis s hrenom v stekleni embalaži 0,5L
€ 3,40
Dodaj v košarico -
Ašičev kis z medom v stekleni embalaži 0,5L
€ 5,60
Dodaj v košarico -
Ašičev kis z orehi v stekleni embalaži 0,5L
€ 3,40
Dodaj v košarico -
Ašičev zeliščni kis v stekleni embalaži 0,5L
€ 3,20
Dodaj v košarico
-